fredag 1 oktober 2010

Marknadsundersökning


Jag har kommit till ett vägskäl. Jag måste ta ett beslut om huruvida jag ska fortsätta med min koppblogg eller inte. Kanske visa mina resterande koppar och sen dra mig tillbaka.

Det är här du kommer in, kära läsare, i den mån du finns. Finns det något skäl för att inte lägga ner?

8 kommentarer:

  1. Du fårstår väl att du måste ha kvar en av dina bloggar!
    Antingen denna eller Livet i Innervik!
    Annars har vi ju ingen koll på varandra.
    Jag vet att jag är dålig på att underhålla min egen blogg och det var ju oneligen absolut roligast i början. Särskilt när man fick många kommentarer. Men det är ju så att man läser ju inläggen men det är inte alltid man har tid eller lust att kommentera.
    Jag lovar att jag ska bli bättre på att göra inlägg på min egen, nu när jag är så mkt mindre ute på facebook.
    Och du vet ju att det är så här med bloggandet, alla har svackor och funderar på att sluta, men hur det än är så kommer man alltid tillbaka, förr eller senare.

    Kram allra käraste syster.

    SvaraRadera
  2. Det är klart att du ska fortsätta, tycker om det sättet du skriver!!
    /Sandra

    SvaraRadera
  3. Ett bra skäl är att du gläder oss läsare, men självklart ska det kännas kul för dej själv också.Hoppas på fler inlägg !

    SvaraRadera
  4. jaaaag vill ha mer av den här bloggen! har du lagt in en statcounter eller nåt liknande så att du kan se hur många som är inne o läser på din blogg? det är ganska kul...då får man ju som bekräftelse på att det ändå är några fastän få kommenterar. jag ville också att du inventerar dina koppskåp så jag vet vad jag eventuellt ska lägga vantarna på om du får för dig att göra dig av med några.

    SvaraRadera
  5. nej men sluta inte!
    låt bara tiden ha sin gång och tänk den inte som ett måste.
    förr eller senare kommer du att märka att det dyker upp saker i din omgivning som du vill dela med dig.
    och bloggen är det utmärkta stället för detta.

    många kommentarer gör så klart att man drivs att skriva mer.
    men tänk också på att dina inlägg är så njutbara och faktarika att man ofta läser dem som information och av nyfikenhet.

    du har blivit en slags uppslagsbok.
    eller porslinskuriosakolumn.
    du ska inte räkna intresset av bloggen i kommentarer, jag tror nog att det är många fler som läser än som kommenterar.

    SvaraRadera
  6. jag hittade din blogg idag. eftersom jag samlar på koppar (har ca 300 st) så tycker jag din blogg är fantastisk! sluta inte. jag har kollat in gamla inlägg idag och blivit förtjust i fler koppar som jag inte har ett innan och vill ha. jag har varit skeptisk till bloggar innan men nu när jag har hittat några stycken som är vettiga (din är en av dem!!) ser jag att de verkligen förgyller livet med enkla medel. :)

    /johanna

    SvaraRadera
  7. Johanna, vad roligt det skulle vara att se dina koppar. Jag skulle garanterat följa din blogg om du hade någon. Och tack för de uppmuntrande orden!

    SvaraRadera
  8. Absolut inte sluta, jag upptäckte den just nu efter ett tips :-) Kolla in min blogg om du inte redan gjort det, min samling finns på nätet, länkad från bloggen också!

    SvaraRadera